MagicMirrorFashionStudio

DESPRE NOI

Magic Mirror Fashion Studio este un atelier de design si creatie vestimentara localizat in Gilau, judetul Cluj. Infiintat in anul 2018 din pasiune pentru moda si stil, atelierul este insufletit de dorinta de a transpune in realitate cele mai interesante creatii si concepte de design imaginate. 

Colectiile noastre sunt marcate de rafinament, creativitate si stil, fiecare produs fiind realizat cu aparatura de ultima generatie de catre designeri, croitori si mestesugari iscusiti, din tesaturi pretioase.  Colectiile sunt aliniate cu cele mai recente tendinte ale modei si sunt presarate cu motive traditionale specifice locului.

Realizam haine la comanda pentru orice tip de eveniment, silueta sau gusturi. Designul si finisajele sunt agreate impreuna cu clientul.

Producem articole unicat tricotate, crosetate sau inspirate din motivele traditionale specifice zonei, decorate cu broderii realizate de catre maestrii populari locali, folosind aparatura de ultima generatie.

Reparam si modificam orice piesa vestimentara, in timp record si exclusiv cu materiale si accesorii de top.

Masinile si utilajele pe care le avem in atelier sunt ultraperformante si ne permit sa realizam orice tip de cusatura sau broderie la cel mai inalt nivel al calitatii.

Folosim doar materiale atent selectionate pentru a da o nota de eleganta, rafinament si rezistenta fiecarui produs din colectiile pe care le lansam.

Echipa noastra este una tanara si ambitoasa, formata din designeri, croitori si maestrii in artele populare specifice zonei.

Putem produce orice tip de haina sau tinuta, incepand de la colectii simple pentru dama, barbati si copii si pana la imbracaminte care urmeaza un proces de fabricatie mai complex, decorata cu broderii sau tricotata in intregime de catre mesteri locali cu ajutorul aparaturii de ultima generatie din dotarea atelierului.